News
Annual shareholders meeting
woensdag, 22 april 2009
The annual shareholders meeting will take place on 6 May 2009 at 2pm in the company's office in Antwerp.  Please refer to the Dutch or French text for further details.
Last Updated ( zaterdag, 16 mei 2009 )
Read more...
 
Thiron opens store in Drukkerijstraat in Antwerp
vrijdag, 13 februari 2009

Op donderdag 12 februari opende THIRON de deuren in Antigoon Invest's handelspand in de Drukkerijstraat.

Eigenaar Guy Thiron koos voor een mix aan damesschoenen van gevestigde waarden die hun strepen al bewezen hebben, en een aantal nieuwe opkomende namen. Naast schoenen biedt THIRON ook een selectie handtassen aan.  Bij de gevestigde waarden denken we aan merken zoals Marc by Marc Jacobs, Celine, Vic Matié, Duccio del Duca, Chie Mihara en Buttero.  De nieuwe namen, exclusief voor Antwerpen zijn Michel Vivien, Jerome Dreyfuss, Juan Antonio Lopez, Megumi Ochi, Pura Lopez, Fausto Santini, La Suite, Il Bisonte en Francesco Morichetti.

 

Het gamma bij THIRON is niet alleen qua merken zeer uitgebreid maar ook qua prijsklasse heel uiteenlopend, van betaalbaar tot zeer exclusief maar altijd met de factor draagbaarheid in het achterhoofd. Daarnaast zijn design en kwaliteit onontbeerlijke aspecten waaraan iedere schoen die verkocht wordt bij THIRON moet voldoen.  De winkel is 130m2, een ruime winkel waarbij de grote etalage in het oog springt. De volledige collectie staat hierin geëtaleerd.  In het pand was tot voor een maand de antiekzaak Uni Antiek gevestigd. Vanaf 12 februari krijgt het een nieuwe bestemming. Na een grondige renovatie werd het gebouw hersteld in zijn originele grandeur maar met een hedendaagse twist. Het warme interieur is Art Deco geïnspireerd en men vertoeft er in een gezellige, huislijke sfeer.  THIRON is gevestigd in de Drukkerijstraat, aan de achterzijde van het MoMu (Modemuseum) en in de directe omgeving van de flagshipstores van Dries Van Noten en Yohji Yamamoto. De Drukkerijstraat is momenteel aan een grote heropleving bezig met diverse nieuwbouwprojecten waarin na THIRON nog een aantal nieuwe winkels hun deuren openen.

 

Zie ook www.thiron.be 

 

Last Updated ( zaterdag, 16 mei 2009 )
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Results 31 - 35 of 35

© 2005 – 2021 Antigoon - Institutional Real Estate Investors